Jouw huis! Zaadnoordijk makelaars.
Jouw huis! Zaadnoordijk makelaars.
Jouw huis! Zaadnoordijk makelaars.

Je zou het niet verwachten maar ruim tweederde van de huiseigenaren overweegt met regelmaat zijn of haar huis te verkopen. Een extra slaapkamer, een grotere of juist kleinere tuin, of gewoon omdat het kriebelt….Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom je jouw huis zou willen verkopen. Maar wat als je de keuze hebt gemaakt om je huis te verkopen? Juist dan is het belangrijk dat je iemand vindt die je helder inzicht kan geven of de keuze juist is. Het klinkt misschien vreemd uit de mond van een makelaar, maar soms kan het advies zijn om je woning (nog) niet te verkopen. Dit kan met allerlei marktomstandigheden te maken hebben waar wij als makelaars volledig in thuis zijn.

Is het wel het juiste moment om jouw woning te verkopen? Dan heb je natuurlijk een enthousiaste makelaar nodig! Een makelaar die weet hoe spannend het kan zijn om je woning te verkopen én die je ontzorgt gedurende het gehele verkoopproces. Wij weten dat je al genoeg aan je hoofd hebt zodra je besluit om te gaan verhuizen. Dus, laat het verkopen van je woning maar gerust aan ons over!

Wat mag je van ons verwachten? Wij komen eerst een keer naar de woning kijken en willen graag samen met jou van gedachten wisselen over jouw wensen en wat wij hierin kunnen betekenen. Wij vinden het belangrijk dat er een fijne klik is en het gevoel moet van beide kanten goed zijn. Alleen dan kun je een succesvolle samenwerking aangaan. Onze manier van werken leggen we, met veel plezier en vooral helder, aan je uit en als je besluit dat wij jouw woning mogen verkopen, gaan we samen aan de slag!

Ja, ik wil vrijblijvend verkoopadvies

Overtuigd van ons kunnen?

Wij zitten klaar om al jouw (aan)vragen te beantwoorden. Neem direct contact op.

> Bel: 085 - 060 1388> Mail: info@zaadnoordijkmakelaars.nl