Jouw huis! Zaadnoordijk makelaars.
Jouw huis! Zaadnoordijk makelaars.
Jouw huis! Zaadnoordijk makelaars.

Maar wat doet een aankoopmakelaar eigenlijk? Deze vraag is ons natuurlijk niet vreemd. Een verkoopmakelaar behartigt de belangen van de verkoper en een aankoopmakelaar behartigt de belangen van de koper; simple as that. Een verkopend makelaar kent de woning van voor tot achter en van A tot Z. Ditzelfde geldt voor een aankoopmakelaar. Uiteraard kennen onze makelaars de markt in Noord-Holland als geen ander en zorgen er dus voor dat je geen spreekwoordelijke kat in de zak koopt.

Hoe vaak hoor je niet "ik ben verliefd op het huis". Als je na een lange zoektocht eindelijk je droomhuis hebt gevonden, is het ook niet zo vreemd dat je verliefd wordt op dat huis. Dit is precies het juiste moment om te kiezen voor een aankoopmakelaar. Waarom? Nou, eigenlijk simpelweg vanwege het feit dat de aankoopmakelaar niet door dezelfde roze bril kijkt als jij. De aankoopmakelaar is niet emotioneel betrokken en kijkt ook kritisch naar de mindere punten van het huis, waaronder de bouwkundige staat en andere bijzonderheden.

Als aankoopmakelaar voorzien we jou van een goed advies of je de woning wel of niet moet kopen en in het geval dat je de woning wél moet kopen tegen welke prijs. In overleg met jou zullen we het onderhandelingstraject opstarten met de verkopend makelaar. Hier komen onze onderhandeling skills goed van pas. We onderhandelen immers dagelijks! Hoe beter we onderhandelen des te gunstiger de aankoop van jouw droomhuis is! Indien de onderhandelingen het gewenste resultaat voor jou hebben opgeleverd, controleren we het koopcontract voor je, zodat je dit met een gerust hart kunt ondertekenen.

Ja, ik wil vrijblijvend aankoopadvies

Overtuigd van ons kunnen?

Wij zitten klaar om al jouw (aan)vragen te beantwoorden. Neem direct contact op.

> Bel: 085 - 060 1388> Mail: info@zaadnoordijkmakelaars.nl